Ny Belimo Assistant 2 app samler og forbedrer flere funktioner

Belimo Assistant 2 App

Nemt overblik, nemt at indstille, nem idriftsættelse – spar tid med ny app

NYHED: Belimo Assitant 2 app giver nem indstilling, aflæsning og meget mere. Belimos nyudviklede app forbedrer det, du sikkert allerede bruger den tidligere Belimo Assistant App til. Det er endnu nemmere at lave indstillinger i appen og overføre dem til Belimos produkter. Det er mere overskueligt og ensartet – uanset hvilken Belimo-enhed, du står overfor – så du kan spare tid ved indstilling, installation, idriftsættelse, justering og eventuel fejlfinding.

Én nem app på tværs af pc, tablet og telefon

Belimo Assistant 2 integrerer den tidligere app med funktioner fra Belimo PC-Tool, så du fremover kun behøver ét program – på tværs af pc, smartphone og tablet. Du får samme funktioner og navigation, uanset om du sidder hjemme med pc’en eller står på byggepladsen med din telefon, hvor ventilen skal installeres eller justeres. Og uanset om du forbinder til aktuator, ventil og sensor med Near Field Communication (NFC), med Bluetooth eller med kabel.

Belimo Assistant 2 App

Dokumentation og historik lige ved hånden

Med Belimo Assistant 2 har du også al dokumentation og historik lige ved hånden. Appen genkender en enhed, du har installeret tidligere, så du kan finde dens historik. Du skal ikke lede i mapper efter papirer og dokumenter – eller huske hvornår og hvad du har udført tidligere. Belimo Assistant 2 gemmer historikken, og du henter produktinformationer og dokumentation med få klik.

Gør som du plejer – bare lidt lettere

Den nye Belimo Assistant 2 minder i daglig brug meget om det, du måske kender fra den tidligere Belimo Assistant App. Du kan udføre de samme funktioner – og mere – og nogle funktioner er blevet lettere. Og hvis du er vant til at bruge Belimos ZIP-BT-NFC omformer – eller ZTH EU til at overføre indstillinger mellem PC og aktuator, kan du stadig gøre det med Belimo Assistant 2 appen. Det er primært ved de ældre Belimo-produkter, der ikke er NFC-kompatible. Du kan kort sagt gøre som du plejer – med den undtagelse, at det er lidt lettere, så du kan bruge din tid mere effektivt.

App til Android, Apple og Windows

Belimo Assistant 2 findes til både Android, Apple og Windows. Belimo Assistant 2 er frit tilgængelig til download og brug til alle tre platforme – klik her på Belimo.dk og find links til download. Vil du vide mere eller har brug for hjælp, så kontakt Belimos support på support@belimo.dk eller tlf. 8652 4400.