Fra hospital til campus – fra skole til kreativt hub – fra Aarhus til Kolding

På Building Green Aarhus den 9. og 10. april i Aarhus Congress Center kan du blandt andet glæde dig til fire spændende debatter om cirkularitet, konkrete transformationsprojekter, cirkulær økonomi og meget mere.

Klimaforandringerne accelererer med stor hast og stiller os over for fundamentale spørgsmål om, hvordan vores samfund fungerer på. Vi står over for nødvendige, omfattende ændringer, der kræver, at vi gentænker vores forhold til planeten – og måden, vi bygger og omdanner vores omgivelser på.

Men hvordan kan vi genanvende eksisterende bygninger på en bæredygtig måde? Og hvordan skaber vi nyt liv i gamle rammer? På Building Green Aarhus den 9. og 10. april i Aarhus Congress Center kan du blandt andet glæde dig til fire spændende debatter om cirkularitet, konkrete transformationsprojekter, cirkulær økonomi og meget mere.

Byens Netværk: Hvordan genbruger og videreudvikler vi vores byer på basis af det, vi har? 

I Aarhus er det tidligere Kommunehospital under omdannelse til en levende og aktiv universitetscampus, og på grunden for det tidligere Amtssygehus er man ved at udvikle et helt bykvarter med boliger, kulturtilbud og opholdsrum. Sammen med tre centrale aktører fra den aktuelle byudvikling i Aarhus diskuterer debatdeltagerne byens muligheder for at genbruge sig selv i stor skala.

Debatdeltagere: Anne Mette Boye fra Aarhus Kommune, Carsten Raundahl fra Raundahl & Moesby, Anne Sofie Buur Okkels fra AART og Lisbet Fibiger fra Byens Netværk

Cirkularitet i byggeriet – to spændende paneldebatter 

På Building Green Aarhus kan du opleve to stærke paneldebatter om cirkularitet i byggeriet. WE BUILD DENMARK sætter fokus på udviklingen af biogene byggesystemer og værdikædesamarbejder, mens Realdania dykker ned i kommunernes rolle i den cirkulære omstilling. Begge debatter deler deres indsigter i proces og erfaringer og giver konkrete værktøjer og inspiration til at skabe bæredygtigheds løsninger i byggeriet.

Spangenberg & Madsen: Renoveringen af Designskolen i Kolding 

Transformationen af Designskolens bygninger fra 1998 har fokus på materialer, energi og indeklima, bygbarhed og bæredygtighed og omfatter blandt andet opdatering af facader, driftsvenlige tekniske installationer samt det generelle indeklima og arbejdsmiljø i en omdannet, fleksibel og transparent bygning, der vil højne det kreative miljø. Du kan høre mere om transformationen af designskolen i kolding i en spændende debat.

Du kan se hele det spændende program her

Og husk – det er helt gratis at deltage! Hent din gratis billet her