Elektrikere i finalen til at repræsentere Danmark ved EuroSkills


Foto: Schneider Electric

To unge elektrikere er udvalgt til den endelige dyst om at repræsentere Danmark ved EuroSkills 2025 i Herning, efter en intens konkurrence hos Schneider Electric i Ballerup. Under dysten, med over 200 gæster fra landets erhvervsskoler, fremviste de imponerende håndværk under stort tidspres. De to finalister skal nu hen over de næste seks måneder kæmpe videre om pladsen som Danmarks repræsentant på den europæiske scene.

Efter en spændende og intens udvælgelsesproces hos Schneider Electric i Ballerup er de sidste to unge elektrikere, der skal kæmpe om at repræsentere Danmark ved EuroSkills 2025 i Herning, nu fundet. Over 200 gæster fra alle landets erhvervsskoler overværede dysten – en dag fyldt med begejstring, passion og stolthed for elektrikerfaget, hvor deltagerne viste imponerende færdigheder og dedikation til håndværket.

Mette Sandgaard Kühl, der er ansvarlig for uddannelse og produkttræning til landets tekniske skoler og elektrikere hos Schneider Electric, udtrykker stor glæde over dagens forløb: ”Det var en fantastisk dag, hvor vi virkelig så, hvad det vil sige at være elektriker. De to finalister udviste faglige færdigheder og en utrolig stolthed over deres fag og demonstrerede på bedste vis, hvad fremtidens elektriker skal kunne. Selv de mindste detaljer blev udført med den største omhu. Og det er netop denne faglige finesse og passion, vi hos Schneider Electric ønsker at fremhæve og støtte op om.”

Under udvælgelsesprocessen blev deltagerne udfordret til at udføre komplekse elektrikeropgaver – alt sammen under tidspres og med fokus på høj kvalitet, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Læs den fulde pressemeddelelse her.

Vil du modtage nyheder fra Schneider Electric direkte i din indbakke? Skriv dig op til vores nyhedsbrev.