På konferencen Build for Biodiversity den 5. & 6. marts kan du skræddersy din egen konference ved at vælge imellem flere forskellige spor. Det giver dig mulighed for at dykke mere ned i specifikke emner eller problemstillinger.
Build for Biodiversity, der løber af stablen den 5. & 6. marts, har de senere år udviklet sig til at være en af de førende events i landet om biodiversitet i det urbane miljø. Her mødes mere end 300 professionelle ildsjæle med interesse for at bruge det byggede miljø til at beskytte vores biodiversitet for at diskutere og blive klogere på de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller særligt byggebranchen i.
I år kan du vælge mellem intet mindre end 5 forskellige fagspor i løbet af de to konferencedage.
På dag 1 kan du vælge mellem 2 spændende spor enten ‘Driftsudbud og offentlig-private samarbejde’ eller ‘Biodiversitetskortlægning og måling’.
Spor 1: Driftsudbud og offentlig-private samarbejde
Der skal udvikles nye standarder og værktøjer, når vi skal sikre den rette drift i områder med fokus på udvikling af biodiversitet. Og hvordan leverer vi værdiskabende løsninger? På dette spor får du indblik i driftsbeskrivelser til udbud og dynamisk samarbejde.
Spor 2: Biodiversitetskortlægning og måling
Den nationale metode for kortlægning af bynatur markerer et betydningsfuldt skridt mod en fælles struktureret og digital tilgang til måling af biodiversitet i byerne. Hør om det netværket WildDrone og bliv klogere på en fælles tilgang til måling af biodiversitet.
På DAG 2 kan du vælge mellem 3 spændende fagspor som ‘Arealprioritering’, ‘Plads til biodiversitet kræver handling – men hvad gør vi nu?’ eller ‘Guidet gåtur til IKEAs taghave’.
Spor 3: Arealprioritering
I Danmark har vi kun et begrænset areal at gøre godt med til landbrug, infrastruktur, skovbrug og natur- og biodiversitetsområder mv. Vi må derfor kigge på, hvordan vi bedst muligt bruger det danske land. Bliv klogere på, hvordan vi skal prioritere arealanvendelse i landet.
SPOR 4: Plads til biodiversitet kræver handling – men hvad gør vi nu?
Hvad er det næste skridt? På dette spor kan du være med i en workshop og reflektere over dagenes indhold, og hvordan vi kan bruge vores nye viden i vores dagligdag. Vi vil sammen finde en vej til, hvordan vi hver især kan få skabt mere biodiversitet i vores byer og landskaber.
SPOR 5: Guidet gåtur til IKEAs taghave
Oplev Københavns bedste udsigt fra IKEAs nye taghave. Her har 1:1 Landskab tegnet en grøn himmelpark i 20 meters højde med vild bynatur, plads til ophold og et stiforløb. Turen er guidet af Trine Trydeman og Jacob Kamp fra 1:1 Landskab. OBS: Meget begrænset antal pladser.
Vil du også gerne med på Build for Biodiversity den 5. & 6. marts?